divendres, 28 de setembre del 2012

HA ARRIBAT LA TARDOR!!!!!!!


Ha arribat la tardor! i notem el cabell i la pell més secs. Què ens passa?


L'altre dia vaig anar a la perruqueria i l'Àlex em va aconsellar que em tallés les puntes per tal de tenir un cabell amb un aspecte més saludable, també em va recomanar un xampú específic per fer que el cabell es vegi més brillant! 

Gràcies Àlex! 

Després de l'estiu, del sol, del clor, la humitat.... ja em feia falta!

  1. Escollir un xampú adeqüat per al nostre tipus de cabell ( sec, gras, tenyit..) que contingui agents hidratants. La hidratació és fonamental a la tardor. Una mascareta un o dos cops per setmana, ens ajudarà molt a aconseguir el nostre objectiu.
  2. Beure aigua! 1,5 litres al dia com a mínim! Necessitem hidratar-nos per dins.
  3. Menjar equilibrat. Necessitem menjar de tot: fruites, verdures, llegums, cereals, làctics....
  4. Per a la pell del cos: una loció o crema hidratants, d'ús diari després de la dutxa.
  5. No és recomanable, banyar-se o dutxar-se amb aigua excessivament calenta, perquè es destrueix la barrera defensiva de la dermis. Procura utilitzar un gel ric en lípids i de ph5.
  6. Per afrontar la tardor, la cara necessita una exfoliació prèvia. Netegeu-la cada dia. Cal aplicar una crema hidratant de dia i nutritiva de nit específiques per a cada tipus de pell i adient per a cada edat.
  7. Hem de cuidar especialment els llavis, el vent i els agents externs els ressequen molt. Cal aplicar un protector de llavis.
  8. El contorn dels ulls, és un àrea que s'ha de cuidar específicament, amb una crema humectant de dia i una altra activa per a la nit. Així controlarem l'aparició d'arrugues prematures.
  9. Cal controlar la temperatura de la calefacció a casa i a la feina.
  10. Utilitzeu protecció solar, sempre.

En definitiva, ens hem de cuidar per fora i per dins. Els tractaments ens ajuden, pero és fonamental un estil de vida saludable, fer exercici, i escollir els aliments més adients.
Què opines?